Intrededienst ds. Barbara Lamain

30 april 2023

Intrededienst ds. Barbara Lamain.

Op 7 mei 2023 zal om 15:00 uur in een feestelijke dienst in de Nieuwe Kerk ds. Barbara Lamain als predikant aan onze gemeente worden verbonden.

Dit is een bijzondere dienst, want dit betekent dat we als gemeente na een periode van bijna drie jaar weer een nieuwe, eigen predikant hebben. Een moment waar we lang naar uit hebben gekeken! We willen God danken en loven dat hij een nieuwe herder en leraar op ons pad heeft gebracht.

In de dienst gaan tot het moment van verbintenis voor ds. Gerrit van Meijeren (onze classispredikant) en ds. Leen den Breejen (onze consulent en oud-wijkpredikant). Daarna zal Barbara Lamain de dienst overnemen.

Voor de kleine kinderen is er een crèche aanwezig en voor de kinderen van groep 1 t/m groep 6 is er kindernevendienst.

Komt u van buiten de gemeente, en wilt u de dienst bijwonen, van harte welkom. Indien nodig kunt u worden afgezet bij de kerk, daar kunt u ontheffing voor aanvragen bij de gemeente Delft. Parkeren kunt u in de marktgarage (+/- 500m), Zuidpoortgarage (+/- 650m) of gratis in het gebied buiten het centrum (over de Koepoortbrug, Oostsingel en omgeving, parkeergebied E).