Ledenwebsite online!

14 maart 2019

De ledenwebsite van onze wijkgemeente staat klaar en gaat binnenkort eindelijk online! Op de ledenwebsite vind je van onze leden informatie zoals foto's, adressen en aankomende verjaardagen. Ook ontdek je hier kringen, commissies en andere groepen. Zo wordt het laagdrempeliger om iemand een berichtje te sturen, elkaar beter te leren kennen en mee te doen aan diverse activiteiten.

Heb je je al aangemeld? Dan krijg je binnenkort een e-mail met instructies om in te loggen.

Heb je je nog niet aangemeld? Dat kan online via: https://www.binnenstad-vrijenban.nl/aanmelden-ledenwebsite

De ledenwebsite is een beveiligde omgeving, alleen toegankelijk voor leden van onze wijkgemeente. De ledengegevens worden met de juiste zorg behandeld volgens de richtlijnen van de Protestantse Kerk Nederland en in overeenstemming met de Algemene verordering gegevensbescherming (AVG). Van leden die zich hebben geregistreerd zijn alleen de gegevens beschikbaar die zelf zijn ingevuld. Van overige leden is alleen naam en adres beschikbaar. Voor meer informatie over privacy of een verzoek tot uitschrijven, neem contact op met de websitecommissie.

We kijken uit naar de lancering en de mogelijkheden waarmee de ledenwebsite de betrokkenheid en interactie in onze gemeente verder kan versterken. Graag zien we vragen, opmerkingen en andere feedback tegemoet!

Namens de websitecommissie,

Roelf-Jan de Vries
Harro Kluivingh
Marco van 't Wout

(te bereiken via ledenwebsite@binnenstad-vrijenban.nl)